خدمات کامپیوتری آی تی پرداز کنگان

خدمات امور اینترنتی در شهر کنگان

خدمات کامپیوتری آی تی پرداز کنگان

خدمات امور اینترنتی در شهر کنگان

خدمات کامپیوتری آی تی پرداز کنگان

صفحه آبی یا( مرگ) - ادامه قسمت سوم

چهارشنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۱۵ ب.ظ

سومین روش یافتن توضیحاتی در مورد کد و پیام خطای صفحه ابی مرگ باBlueScreenView
 
روش دیگر استفاده از برنامه ای به اسم BlueScreenView است که در فایل پیوست موجود است.
 
BlueScreenView است که با ان میتوان مجموعه اطلاعاتی در مورد BSOD روی کامپیوتر به دست اورد.
 
BlueScreenView بطور خودکار تمام درایورهای مسبب را یافته و اطلاعات مربوط به انها نظیر نام و نسخه و شرکت و غیره را نمایش میدهد.
 
همچنین ادمینیستراتور یک شبکه میتواند با BlueScreenView لیستی از خطای صفحه ابی تمام کامپیوترهای شبکه را در یک تابلو با مشاهده نموده و کامپیوتر یا کامپیوترهائی که این مشکل را دارند را تشخیص داده و دلیل ان را بیابد.

BlueScreenView از ویندوزهای XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Vista و 7 پشتبانی کرده و رایگان است.
 
در پیوست دو نسخه این برنامه که یکی پرتابل و با نام BSV و دیگری قابل نصب و با نان BSV Setup میباشند موجود است.
 
 
طرز کار با BlueScreenView
 
بعد از دانلود و اکستراکت فایل, در صورتیکه نسخه پرتابل انرا دانلود کرده اید, انرا اجرا کرده و در صورتیکه نسخه قابل نصب انرا دانلود کرده اید, بعد از نصب انرا اجر کنید. فراموش نکنید که برای اجرای ان روی ویندوزهای ویستا و سون روی ان کلیک راست و سپس روی Run as administrator کلیک کنید. ویدیوی کوتاهی از طرز کار با BlueScreenView در پیوست موجود است.
 
پنجره ای به شکل زیر نمایان میشود.
 


 
اگر چندین خط minidump همانند تصویر بالا در پنجره BlueScreenView مشاهده کردید, روی اولین انها که تاریخ ان از همه جدیدتر است کلیک کنید. در قسمت پائین برنامه همانند شکل زیر پنجره ابی خطا با توضیح خطا را مشاهده میکنید. سپس میتوانید در لیستی که بالاتر امده است خطای مربوطه و راه حل انرا بیابید. 
 

 

 
برای کامپیوترهای شبکه, لیستی از نام تمام کامپیوترها و ادرسهای ای پی که مایلید انها را ازمایش کنید در در یک فایل تکست ساده وارد کنید. نام کامپیوترها را میتوانید با یک نقطه و یا, یا فشردن دکمه Enter همانند مثال زیر از یکدیگر جدا و مشخص کنید.

comp01

 

comp02

 

192.168.0.1

 

192.168.0.2

 

192.168.0.4



سپس دکمه های Ctrl + O را فشرده و بعد دومین گزینه پیشنهادی را برگزیده و نام فایلی که لیست کامپیوترها را در ان تایپ کرده اید را وارد کنید.

در زیر تابلوئی از فرمانها را مشاهده میکنید


 
 
چهارمین روش یافتن توضیحاتی در مورد کد و پیام خطای صفحه ابی مرگ باWhoCrashed
 
 
Whocrashed برنامه کوچکی است که در زمانیکه ویندوز دچار صفحه ابی میگردد میتوان با ان اطلاعاتی بیشتر برای شتاخت منشاء ان به دست اورده و همچنین میتواند درایور مسبب را بیابد.
 
Whocrashed در دو نسخه رایگان و غیر رایگان با قابلیتهای بیشتر موجود است. در پیوست نسخه رایگان ان که WhCr نامیده شده را میتوانید دانلود کنید.

همچنین از Whocrashed میتوان برای تشخیص مشکل در هنگامی که ناگهان کامپیوتر خاموش شده و یا ریست میشود نیز استفاده کرد.
 
اگر کامپیوتر در زمان استارت دچار کرش یا فریز گردد, میتوان از Whocrashed در سیف مد استفاده کرد
 
Whocrashed از ویندوزهای زیر پشتیبانی میکند :
 

Windows 8 32-bit editions
 
Windows 8 x64 editions
 
Windows 2012 Server 32-bit editions
 
Windows 2012 Server x64 editions
 
Windows 7 32-bit editions
 
Windows 7 x64 editions
 
Windows 2008 Server 32-bit editions
 
Windows 2008 Server x64 editions
 
Windows Vista 32-bit editions
 
Windows Vista, x64 editions
 
Windows XP (Service Pack 3)
 
Windows XP x64 edition
 
Windows Server 2003 32-bit editions
 
Windows Server 2003 x64 editions

 
 
 
طرز کار باWhoCrashed
 
بعد از دانلود و اکسترکت فایل رار, WhoCrashed را نصب کنید.
 
برای نصب و انالیز با ان به ترتیب شکلهای زیر عمل کنید.
 

 

 
 
توضیح در مورد Memory dump
 
فایلهای Memory dump فایلهائی هستند که حاوی اطلاعات مربوط به بانگهای ویندوز میباشند و میتوانند در فرمتهای گوناگونی نوشته شوند.


هر زمان که کامپیوتر ناگهانی به دلیل خطائی دچار مشکل میشود که به ان صفحه ابی یا کرش سیستم و یا باگ چک نیز میگویند, اطلاعات مربوط به انها در فایلی نوشته میشود.
 
سه گونه Memory dump وجود دارد :
 
- Complete memory dump
 
- Kernel memory dump
 
- Small memory dump - 64 KB
 
 
Complete memory dump
 
این memory dump به دلیل کامل بودن ان و نوشتن تمام اطلاعات سیستم در زمان متوقف شدن ناگهانی کامپیوتر Complete memory dump نامیده میشود.
 
Complete memory dump میتواند حاوی داده های پروسسوس های در حال اجرا در زمانی که این اطلاعات گرد میامده اند باشد.
 
اگر که گزینه Complete memory dump انتخاب شود, در بوت باید یک paging file که بتواند یک مگابایت از RAM فیزیکی را متحمل گردد موجود باشد.
 
اگر یک مشکل دوم پیش بیاید, یک memory dump یا kernel memory dump دیگر ایجاد خواهد شد که روی فایلی که قبلا نوشته بوده نوشته خواهد شد.

در Vista,7,Windows Server 2008 و Windows Server 2008 R2 این paging file میتواند در پارتیشنی غیر از پارتیشنی که سیستم ویندوز روی ان نصب شده باشد. تعیین کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد ایجاد انها به این صفحه سایت مایکروسافت رجوع کنید.
 
در Vista و Windows Server 2008 برای قرار دادن یک paging file روی پارتیشنی غیر از پارتیشنی که ویندوز روی ان نصب شده و در باید یک کلید رجیستر جدید به نام DedicatedDumpFile ساخت و حجم انرا با کلید جدیدی در رجیستر به نام DumpFileSize تعیین کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد ایجاد انها به این صفحه سایت مایکروسافت رجوع کنید.
 
در Windows 7 and in Windows Server 2008 R2 نیازی به ایجاد DedicatedDumpFile برای قرار دادن paging file روی پارتیشن دیگری نیست.
 
گزینه Complete memory dump در سیستم عاملهای 32bit که 2 گیگا RAM یا بیشتر دارند موجود نیست. برای چگونگی دست یافتن به اطلاعات در مورد ناگهانی از کار افتادن سیستم میتوانید به اینجا رجوع کنید.
 

Kernel memory dump
 
Kernel memory dump فقط اطلاعات مربوط به kernel memory را ذخیره میکند. این امر ضبط اطلاعات را در لاگ به هنگام متوقف گشتن ناگهانی کامپیوتر تسریع تر میکند. برای اینکار باید که pagefile بزرگتری برای راحت تر کردن کار Kernel memory موجود باشد. برای سیستمهای 32bit معمولا Kernel memory بین 150 مگابایت تا 2 گیگابایت است.

در Windows 2003 و Windows XP باید Page file روی Boot volume باشد. در غیر اینصورت memory dump نمیتواند ساخته شود.


در صورتیکه مجددا مشکلی پیش بیاید, یک Kernel memory و یا یک Complete memory dump file ساخته شده و اگر جلوی گزینه Overwrite any existing file در تنظیمات تیک حورده باشد, جانشین فایل قبلی خواهد شد.
 
 
Small memory dump
 
Small memory dump اطلاعات مختصر و مفیدی را در مورد توقف نابهنگام و غیر منتظره سیستم ضبط میکن و نیاز به یک Paging file حداقل 2 مگابایتی روی boot volume داشته و از نسخه ویندوز 2000 به بالا هر بار که کامپیوتر بصورت غیر منتظره از کار میفتد یک فایل جدید ایجاد میکند. تاریخچه این فایلها در یک پوشه ذخیره میشوند. اینگونه dump file برای زمانیکه محدودیت حجم وجود دارد میتواند استفاده شود اما اطلاعات ان نیز محدود بوده و خطاهائی که درست در لحظه پیدایش مشکل پیش امده را نمیتوان با انالیز ان دانست.

اگر مشکل دومی پیش اید, فایل قبلی حذف نشده و یک memory dump file کوچک و جدید دیگر نیز ایجاد خواهد شد. هر کدام فایلهای جدید ساخته شده نامی مشخص خواهند داشت و همه انها در پوشه %SystemRoot%\Minidump نگاهداری میشوند.
 
برای تنظیم گزینه های استارت و بازیابی به صورت زیر عمل کنید (توجه داشته باشید که در هر نسخه ویندوز این مراحل میتوانند متفاوت باشند. در اینصورت به راهنمای کامل کحصول یا نسخه ویندوز خود رجوع کنید) :

Start => Control Panel => Performance and Maintenance => System => در تب Advanced در زیر Startup and Recovery روی Settings کنید. برای اینکه تغییرات انجام شوند باید ریستارت کنید.

 
برای چگونگی تنظیمات و و خطاهای سیستم و گزینه های بازیابی ویندوز به این صفحه مایکروسافت رجوع کنید

در ادامه فایلهای ضمیمه برای دانلود قرار داده شد.

bsv-setup

BSV Portable

WhoCr


 

  • ۹۴/۰۳/۱۳
  • ۴۱۷ نمایش
  • سیدمحمد حقیقت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی